Vi Strikkere
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Trygg handel i norsk nettbutikk

Plötulopi genser med striper

23.04.2021

Denne genseren er strikket i Islandsk garn 100% ull. Det spesielle med garnet er at det er uspunnet. Det gjør at garnet er veldig «løst» og lett. Det er fort gjort å ryke av tråden underveis i strikkingen, men da er det bare å tvinne sammen trådendene og fortsette og strikke.

Garnet gir et plagg som er lett og luftig, samtidig som det varmer og isolerer godt. Dette er definitivt mitt yndlingsplagg for tiden!

Denne genseren er strikket med en tråd Plötulopi og en tråd Kid Silk. Og jeg har laget oppskriften selv, inspirert av en «kjøpegenser»!

Genseren strikke nedenfra og opp, med raglanfelling.

Garn og oppskriftr kan du kjøpe HER

Les mer...

Bouclè genser fra LeKnit

23.04.2021

Bouclé genser er kort og løs i fasongen. Genseren strikkes ovenfra og ned, så det er enkelt å regulere lengden. Raglanøkningen gjøres med en luftmaske for å lage hullene. Jeg synes det ble dekorativt.

Det gikk kjempefort å strikke denne genseren! God, myk og varm ble den også. Anbefales.

I oppskriften brukes det Bouclé garn, 78% mohair, 13% ull, 9% nylon, 100 gram = 170 meter.
Brushed lace, 72% kidmohair, 28% silke, 25 gram = 210 meter. Jeg valgte å strikke med Alpaca Maya og Kid Silk fra Viking garn.

Oppskrift og garn trykk HER

Les mer...

Luna halsen

23.04.2021

Her har jeg strikket en varm og god hals med enkelt flettemønster. Jeg har brukt et tykt garn fra Erika Knight Maxi Wool. Det gikk med tre nøster til halsen og det ble igjen et halvt nøste, så jeg kunne strikket den litt lenger.

Halsen har jeg brukt mye allerede, jeg slenger den på meg om jeg er litt kald, da blir jeg fort varm igjen. Den passer godt innenfor jakka, og lett å dra av seg om det blir for varmt.

Denne halsen kommer til å henge lett tilgjengelig hele året!

Denne har jeg laget en garnpakke av, og jeg har mange fine farger å velge i.

Oppskrift og garn trykk HER!

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke