Vi Strikkere
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Trygg handel i norsk nettbutikk
 

Cowgirlblues

Cowgirlblues er et Cape Town-basert fargehus og designstudio som spesialiserer seg på sørafrikansk ull og mohair.

Virksomheten startet på et kjøkkenet, og flyttet senere til en liten plass på Montebello Design Centre i Newlands. I 2017 flyttet vi til vårt nåværende studio i Maitland hvor all farging og strikking foregår.

Sør-Afrika er det nest mest ulike samfunnet i verden. Arbeidsledigheten er ca. 29 %, og de har mange problemer med sitt grunnleggende utdanningssystem, og historien med apartheidpolitiske system har hatt stor påvirkning på de fargede menneskene. 

Cowgirlblues mål er å skape arbeidsplasser for arbeidsledige fargede kvinner, slik at de kan bidra med å forsørge sin egen familie. Det kommer til å ta lang tid å skape et virkelig likestilt samfunn her i Sør-Afrika, og alt vi kan gjøre er å ta ett skritt om gangen.

De som jobber i Cowgirlblues er kjernen i virksomheten, og det beste komplementet vi får er når de som jobber her, sier at de føler seg som en del av en familie. Disse kvinnene er stolte av å jobbe på Cowgirlblues.  De er en kompetent, dyktig gruppe sterke kvinner.

En viktig prioriteringer er å tilby dem muligheter for kontinuerlig forbedring.  Nesten alle er dyktige i mer enn ett aspekt av produksjonsprosessen. Det gjør arbeidet mer interessant for dem og bidrar til å holde motivasjon og engasjement oppe.  Det meste av arbeidet er ganske spesifikke for farging garn, men de lærer også andre færdigheter som hvordan du bruker en symaskin eller en datamaskin, som igjen kan være nyttige i et annet arbeidsmiljø senere. 

 

1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk ENTER for å søke