Vi Strikkere
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om meg

Hei, jeg heter Monica Mellemsæter og jeg elsker å strikke!

Brodering, strikking og hekling lærte jeg av min kjære mor, fra tidlig skolealder. Det siste året har jeg som mange andre, strikket mer enn vanlig. Strikking for meg er det beste tidsfordrivet jeg har, alt fra planlegging til nytt strikkeprosjekt, til det å finne riktig garn og farger, og ikke minst å legge opp de første maskene til min neste genser. Da koser jeg meg! Inspirasjon til nye ting å strikke får jeg av venninner, de jeg følger på instagram og Podcaster. Det er så mye fint der ute!!!

Alt finnes digitalt, men det er så mye koseligere å kunne treffe andre strikkere og ikke minst få være i en garnbutikk leeeenge, og drømme seg bort i nye prosjekt. Endelig har jeg turt å ta steget og åpnet en garnbutikk i Oppdal. Jeg har mye spennede garn, og det er mulighet for å sitte ned og strikke, skravle med meg eller andre, og bli inspirert til nye strikkeprosjekt.

I starten har jeg kjøpe inn litt ulike typer garn for å finne ut hva dere liker å strikke med. Det blir mye ull, men jeg har alternativer for de som klør. Og jeg har kjøpt inn sååååå mange fine farger, kom å se!

Butikken finner du i Torgsenteret, Aunevegen 1. Nettbutikken holdes åpen hele tiden, så det er bare å klikke og hente i butikk hver dag. For dere som bor langt unna prøver jeg å sende garnet så fort rå er.

Vi strikkes!

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke